Τρόποι πληρωμής

6. Διευθετήσεις πληρωμών

6.1. Με σκοπό την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους κατωτέρω τρόπους πληρωμής των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε:

α) μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ως τρόπο πληρωμής, σας γνωρίζουμε ότι οποιοδήποτε τίμημα τυχόν έχει δεσμευτεί προ της σύναψης της σύμβασης αποτελεί χρηματοοικονομική εγγύηση και όχι πληρωμή του αντιτίμου, η οποία και θα καταβληθεί μόνον εφόσον συναφθεί η σύμβαση αγοραπωλησίας υπό τους όρους του τρίτου παρόχου υπηρεσιών πληρωμών, άλλως θα επιστρέφεται στον λογαριασμό σας δια μέσου του τρίτου παρόχου υπηρεσιών πληρωμών (και σε χρόνους που ο ίδιος καθορίζει). Η Εταιρεία μας θέτοντας ως ύψιστο στόχο τη μέγιστη δυνατή διασφάλιση των συναλλαγών δύναται (αλλά δεν υποχρεούται) να διεξάγει έλεγχο δια μέσου των συνεργαζόμενων με αυτή παρόχων υπηρεσιών πληρωμών ως προς την ορθότητα των στοιχείων πληρωμής που μας αποστέλλετε (όταν πρόκειται για πληρωμή με πιστωτική κάρτα) κατά το στάδιο της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας και της σύνδεσης με τον τρίτο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών δύναται να απορρίψει την παραγγελία σας εφόσον διαπιστωθεί ή υφίσταται το ενδεχόμενο να υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα σε σχέση με τα στοιχεία αυτά. Ωστόσο η εταιρεία μας δεν επεξεργάζεται και δεν συλλέγει ή αποθηκεύει στοιχεία πιστωτικών καρτών.
Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει και δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στην όλη διαδικασία. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Eurobank το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών (GLOBE SSL), η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

β) με τραπεζική κατάθεση
Μπορείτε να εξοφλήσετε το τίμημα με τραπεζική κατάθεση στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς εντός 5 εργάσιμων ημερών από την αποστολή του επιβεβαιωτικού μηνύματος επιβεβαίωσης της παραγγελίας:

ALPHA BANK
GR1201407040704002002013051
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
GR0601102170000021745013736
ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
GR4502600300000950201112850
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
GR6001722330005233030513773

Σας επισημαίνουμε ότι είναι αναγκαίο να αναγράφετε στο καταθετήριο το ονοματεπώνυμο και το ΑΦΜ σας προκειμένου να είναι δυνατή η ταυτοποίηση της παραγγελίας με την πληρωμή. Η Εταιρεία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν μπορεί να ταυτοποιήσει την υποβληθείσα από εσάς παραγγελία με την καταβληθείσα πληρωμή εφόσον στην κατάθεση δεν αναγράφονται το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό παραγγελίας κατά τα ανωτέρω. Στη συνέχεια παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο info@deligiorgispharmacy.gr ή με fax στο 2310 260164 ή τέλος, να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο +30-2311181031
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με έμβασμα από τρίτη τράπεζα, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι το συνολικό κόστος του εμβάσματος επιβαρύνει τον αγοραστή.

Σε κάθε περίπτωση παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι η παραγγελία προχωράει προς διεκπεραίωση μετά την εμφάνιση του κατατεθέντος πλήρους ποσού στον λογαριασμό της Εταιρείας. Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την αποστολή του επιβεβαιωτικού email της παραγγελίας σας το προϊόν θα αποδεσμεύεται και θα διατίθεται πάλι προς πώληση.
 

γ) με Αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος

Το κόστος της αντικαταβολής για παραγγελίες έως 79,99€ ανέρχεται σε ποσό ευρώ 1,80€ και ο πελάτης ενημερώνεται γι αυτό κατά το στάδιο πριν την τελική καταχώριση της παραγγελίας. Το επιτρεπτό όριο για την καταβολή του αντιτίμου σε μετρητά είναι αυτό που ορίζεται κάθε φορά από τη νομοθεσία. Σε κάθε περίπτωση η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να τροποποιήσει τη χρέωση του κόστους αντικαταβολής με αντίστοιχη ενημέρωση αγοραστή για την προβλεπόμενη χρέωση κατά τη διαδικασία υποβολής της παραγγελίας. Για παραγγελίες άνω 80€, η Αντικαταβολή είναι δωρεάν.

δ) με πληρωμή στο φαρμακείο με μετρητά

Το επιτρεπτό όριο για την καταβολή του αντιτίμου σε μετρητά είναι αυτό που ορίζεται κάθε φορά από τη νομοθεσία. Ο τρόπος αυτός πληρωμής αφορά αποκλειστικά τις παραγγελίες που παραλαμβάνονται από το φαρμακείο.
 
ε) ο αγοραστής επιβαρύνεται με οποιοδήποτε έξοδο ή κόστος επιβαρύνει εκ του νόμου ή εκ των συναλλακτικών ηθών τον πληρωτή από τη χρήση συγκεκριμένου μέσου πληρωμής.
 
6.2. Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα ή το paypal η διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται δια μέσου του τρίτου συνεργάτη, τραπεζικού ιδρύματος ή παρόχου ηλεκτρονικών πληρωμών που παρέχει κατά δήλωσή του όλα τα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Η συλλογή και επεξεργασία και των στοιχείων πληρωμής λαμβάνονται μόνον από τους συνεργαζόμενους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την επεξεργασία τους για την ολοκλήρωση της πληρωμής.
6.3. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας πρέπει να είναι παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας έχοντας μαζί του την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητά ή στην περίπτωση παραλαβής από τρίτο πρόσωπο απαιτείται να έχετε γνωστοποιήσει με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@deligiorgispharmacy.grτο γεγονός ότι εξουσιοδοτείται τρίτο πρόσωπο να παραλάβει την παραγγελία στο όνομα και για λογαριασμό σας γνωστοποιώντας στην Εταιρεία τα πλήρη στοιχεία του προς απόδειξη των οποίων υποχρεούται κατά την παραλαβή να φέρει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα. Εφόσον, πάντως, παρουσιαστεί ενώπιον του διανομέα στη διεύθυνση παράδοσης, που έχετε δηλώσει, πρόσωπο, το οποίο δηλώσει ότι ενεργεί στο όνομα και για λογαριασμό σας κατόπιν σχετικής προφορικής εξουσιοδότησής σας, τότε ευλόγως λογίζεται από τον διανομέα ότι ενεργεί υπό την ιδιότητα αυτή.

Δωρεάν μεταφορικά

Με αγορές άνω των 39 ευρώ για όλη την Ελλάδα

Το κατάστημά μας

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας στην οδό Αγίας Σοφίας 23 στη Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2311 181031 και στο info@deligiorgispharmacy.gr