Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου

Η Εταιρεία μας τηρεί απαρέγκλιτα την ισχύουσα νομοθεσία σε σχέση με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των φυσικών προσώπων. Κατωτέρω ακολουθεί πλήρης ενημέρωση σε σχέση με την συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία μας.
 
1. Ενημέρωση για τους σκοπούς συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων
Τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία συλλέγονται από εσάς αποκλειστικά και μόνον στο πλαίσιο της διενέργειας συναλλαγών με την Εταιρεία και της επικοινωνίας μας με εσάς για την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας, τη διευθέτηση ειδικότερων θεμάτων σε σχέση με την παραγγελία σας, την τιμολόγησή σας, την διευκόλυνση και ασφάλεια των παραδόσεων, την εν γένει εκτέλεση των παραγγελιών σας, την εξυπηρέτηση των αιτημάτων σας καθώς και την αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δελτίου νέων και προσφορών σε σχέση με προϊόντα μας. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από την Εταιρεία κατά το στάδιο της δημιουργίας λογαριασμού ή σε περίπτωση μη δημιουργίας λογαριασμού κατά το στάδιο υποβολής της παραγγελίας είναι τα απολύτως συναφή, πρόσφορα και όχι περισσότερα από αυτά που απαιτούνται για την διενέργεια των αγορών μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Σας γνωρίζουμε ότι, διατηρείτε το νόμιμο δικαίωμα ενημέρωσης σύμφωνα με το άρθρο 11 του νόμου 2472/1997, το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα σας σύμφωνα με το άρθρο 12 του νόμου 2472/1997, καθώς επίσης και το δικαίωμα να προβάλλετε οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν σύμφωνα με το άρθρο 13 του νόμου 2472/1997.
 
Η Εταιρεία μας δεν ανακοινώνει σε κανέναν τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός από τα δεδομένα, που είναι απολύτως απαραίτητα για την εκτέλεση της παραγγελίας σας και της σύμβασης εν γένει (μεταφορά κλπ.) από τις συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες. Οι εταιρείες, που συνεργάζονται με εμάς για τη λειτουργία και τη συντήρηση του Eshop (για την αποθήκευση δεδομένων σε server, την κατασκευή και τεχνική υποστήριξη Eshop κλπ), ενδέχεται να λαμβάνουν γνώση των δεδομένων των πελατών μας στο βαθμό που είναι αναγκαίο για την παροχή των εν λόγω υπηρεσιών προς εμάς. Το σύνολο πάντως των δεδομένων σας προστατεύεται και αποτελεί αντικείμενο επεξεργασίας σύμφωνα με τους όρους και τους κανόνες της ελληνικής νομοθεσίας και ιδίως του ν.2472/1997, η δε Εταιρεία μας ακολουθεί απαρέγκλιτα όλους τους κανόνες που θεσπίζονται από το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο. Στο πλαίσιο της ανωτέρω νομοθεσίας, τα στοιχεία που φυλάσσονται από την Εταιρεία μας ή από υπεργολάβο μας, δύνανται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους, στις αρμόδιες αρχές, εισαγγελείς ή σε άλλες διοικητικές υπηρεσίες, σύμφωνα με τους κανόνες και τις διατάξεις που προβλέπει το εκάστοτε κανονιστικό πλαίσιο. Επίσης, το σύνολο των δεδομένων, των στοιχείων και των συναλλαγών σας διέπεται από τις αρχές του απορρήτου των επικοινωνιών (ηλεκτρονικών και μη) και των εμπορικών συναλλαγών και λαμβάνονται εύλογα μέτρα για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου αυτών κατά την διαβίβαση ή/και εκτέλεση των συναλλαγών. Το σύνολο των στοιχείων που υποβάλλετε στην Εταιρεία μας διαχειρίζονται αποκλειστικά από ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας ή/και των υπεργολάβων μας,  που τελεί υπό τον έλεγχο της Εταιρείας και μόνο κατ’ εντολή της. Για τη διεξαγωγή της επεξεργασίας η Εταιρεία επιλέγει πρόσωπα με αντίστοιχα επαγγελματικά προσόντα που παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις από πλευράς τεχνικών γνώσεων και προσωπικής ακεραιότητας για την τήρηση του απορρήτου. Επίσης, η Εταιρεία μας δεν προβαίνει σε πράξη πώλησης ή εμπορίας των δεδομένων που συλλέγει από εσάς. Δεδομένου ότι κατά τη δημιουργία λογαριασμού ο χρήστης επιλέγει τον κωδικό που θα χρησιμοποιεί προκειμένου να έχει πρόσβαση σε αυτόν, ο τελευταίος υποχρεούται μην παραχωρεί σε τρίτους τον κωδικό του και να τον αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η Εταιρεία επιφυλάσσεται για κάθε τυχόν ζημία της από υπαίτια παραβίαση των ανωτέρω υποχρεώσεων του χρήστη της ιστοσελίδας της.
 
Τέλος, α) προκειμένου για τη διευθέτηση ειδικότερων ρυθμίσεων της παραγγελίας καθώς και για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας, παρέχετε την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή σας για την αποστολή αυτοματοποιημένων ή προσωποποιημένων ηλεκτρονικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή/και στο κινητό τηλέφωνο, που μας έχετε γνωστοποιήσει καθώς και τυχόν τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα που μας έχετε γνωστοποιήσει από υπάλληλο/-ους της Εταιρείας μας και β) προκειμένου για την παραλαβή των προϊόντων από τον αγοραστή ή τρίτο εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο στην περίπτωση εξόφλησης σε στο φαρμακείο και παραλαβής από αυτό, παρέχετε τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή σας να σημειώνονται από τον υπάλληλο που παραδίδει τα προϊόντα ορισμένα στοιχεία ταυτοποίησης (ονοματεπώνυμο, αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου και αρχή έκδοσης) για λόγους ασφαλείας των συναλλαγών.
Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι η Εταιρεία με την επωνυμία Φαρμακείο Κωνσταντίνου Δεληγιώργη και ΣΙΑ Ο.Ε., η οποία εδρεύει Θεσσαλονίκη, οδός Αγίας Σοφίας αρ. 23, ΑΦΜ 998677540, ΔΟΥ Δ’ Θεσσαλονίκης , τηλ: 2310288495 φαξ: 2310260163 διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@deligiorgispharmacy.gr. Για οποιαδήποτε απορία, ερώτημα ή αίτηση κατά τα ανωτέρω το υποκείμενο των δεδομένων μπορεί να επικοινωνήσει στα ανωτέρω στοιχεία επικοινωνίας.
 
2. Δημιουργία λογαριασμού χρήστη
i) Με σκοπό την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας και τη διευκόλυνση των μελλοντικών σας αγορών μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό εγγεγραμμένου χρήστη ώστε να γίνεται μέλος της ιστοσελίδας μας. Τα στοιχεία που συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα της εταιρείας παραμένουν αποθηκευμένα στα συστήματα της Εταιρείας μας. Για τη δημιουργία λογαριασμού μέλους συμπληρώνετε Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση (οδό, Πόλη, Περιοχή, χώρα και νομό) καθώς και κωδικό πρόσβασης και στοιχεία αποστολής (αν δεν είναι ίδια με τα στοιχεία τιμολόγησης). Για την έκδοση των τιμολογίων απαιτείται και η συμπλήρωση των στοιχείων της επιχείρησης: Εταιρεία, ιδιότητα, ΑΦΜ και ΔOΥ. Άπαντα τα στοιχεία αυτά είναι αναγκαία, συναφή και πρόσφορα για την διενεργούμενη μεταξύ μας συναλλαγή και τιμολόγηση της παραγγελίας σας. Απαραίτητο στοιχείο αποτελεί επίσης και η χρήση πληροφοριών σύνδεσης (κωδικός) τα οποία οφείλετε να διαφυλάσσετε και να διατηρείτε ασφαλή.
 
Κατά την πρώτη σας παραγγελία σας ζητείται να συμπληρώσετε τα ζητούμενα στοιχεία προκειμένου να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της αγοράς και αποστολής του προϊόντος είτε δημιουργώντας λογαριασμό μέλους, οπότε τα στοιχεία σας θα παραμείνουν αποθηκευμένα και θα έχετε δυνατότητα ευχερέστερης παραγγελίας την επόμενη φορά που επιθυμείτε να προβείτε σε αγορά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, είτε ως επισκέπτης οπότε και δεν δημιουργείτε λογαριασμό χρήστη.
 
ii) Έχετε τη δυνατότητα διαγραφής του λογαριασμού σας με την αποστολή σχετικού αιτήματος στο email. Προσοχή, το αίτημα αυτό θα πρέπει να αποσταλεί προς την Εταιρεία μας από το email το οποίο έχετε δηλώσει και κατά την εγγραφή σας ως μέλος.

iii) Έχετε τη δυνατότητα επεξεργασίας των στοιχείων που είναι αποθηκευμένα με την επιλογή Προφίλ, όταν είστε ήδη συνδεδεμένοι. 
 
iv) Η ιστοσελίδα σας παρέχει τη δυνατότητα να προβείτε σε παραγγελία ως επισκέπτης (δηλαδή χωρίς να δημιουργήσετε δικό σας λογαριασμό χρήστη). Στη περίπτωση αυτή, η σύμβαση θα εκτελεστεί σύμφωνα με όσα προβλέπονται κατωτέρω.
 
3. Υποχρέωση καταχώρισης ορθών προσωπικών στοιχείων
Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε στην Εταιρεία είναι απαραίτητα προκειμένου να επικοινωνήσει η Εταιρεία μαζί σας για την διευθέτηση ειδικότερων θεμάτων σε σχέση με την παραγγελία σας, την εκτέλεση των υποχρεώσεών της απέναντί σας καθώς και για την εκτέλεση των παραγγελιών που έχετε υποβάλλει, την τιμολόγησή σας, την διευκόλυνση των παραδόσεων, την εν γένει εκτέλεση της σύμβασης με εσάς, την εξυπηρέτηση των αιτημάτων σας καθώς και την αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δελτίου νέων και προσφορών σε σχέση με προϊόντα μας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Για τον σκοπό αυτό θα πρέπει να μας γνωστοποιήσετε στοιχεία, τα οποία είναι απολύτως ορθά, ακριβή και επικαιροποιημένα. Σε περίπτωση μεταγενέστερης αλλαγής οποιουδήποτε από αυτά θα πρέπει να μας ενημερώσετε σχετικά εγγράφως εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος. Σε περίπτωση που οι συμβατικές ή νόμιμες υποχρεώσεις της Εταιρείας μας, οι οποίες υλοποιούνται με τη χρήση των δηλωθέντων σε εμάς δεδομένων δεν εκπληρωθούν εγκαίρως και προσηκόντως εξαιτίας της χρήσης λανθασμένων ή μη επικαιροποιημένων προσωπικών στοιχείων τα οποία δηλώσατε εσείς, η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει. Ειδικότερα, κάθε τυχόν ενημέρωση που θα πραγματοποιείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα μας έχετε γνωστοποιήσει κατά την δημιουργία λογαριασμού (λ.χ. για την τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας προϊόντος ή για τις λοιπές διευθετήσεις της σύμβασης κλπ) θα θεωρείται ως έγκυρη, έστω και αν δεν παραδίδεται σε εσάς εξαιτίας σφάλματος στα αναγραφόμενα από εσάς στοιχεία ή/και λόγω τεχνικής ή άλλης βλάβης στον διακομιστή σας, ή/και στο τηλέφωνό σας, ή/και στον τηλεπικοινωνιακό σας πάροχο, ή/και λόγω αλλαγής των στοιχείων σας (εφόσον δεν μας έχετε ενημερώσει εγκαίρως σχετικά). Υπογραμμίζεται ότι έκαστος χρήστης φέρει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για την ακρίβεια, αλήθεια και επικαιροποίηση των δεδομένων που δηλώνει. Η Εταιρεία μας δεν προβαίνει σε καμία ταυτοποίηση των δεδομένων που δηλώνονται από τον χρήστη και ως εκ τούτου ουδεμία ευθύνη φέρει ως προς αυτά.
 
4. Ρητή συγκατάθεση
Με τη συμπλήρωση και καταχώριση των προσωπικών σας δεδομένων, δηλώνετε ότι συναινείτε ρητώς στη χρησιμοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων, για τη νόμιμη συλλογή και επεξεργασία, των οποίων και για τους σκοπούς που περιγράφονται ανωτέρω έχετε ενημερωθεί μέσω των παρόντων όρων και προϋποθέσεων. Η εντολή αποθήκευσης των στοιχείων σας αυτών αποτελεί τη ρητή συναίνεσή σας για την επεξεργασία που περιγράφηκε ανωτέρω.
 
Ο χρήστης αναγνωρίζει, αποδέχεται και επιτρέπει ότι η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί υπεργολάβους για την παροχή των  υπηρεσιών της και η Εταιρεία δηλώνει ότι οι υπεργολάβοι συμμορφώνονται πλήρως με τα αντίστοιχα επαγγελματικά προσόντα, τις τεχνικές γνώσεις και την  προσωπική ακεραιότητα που απαιτούνται από το νόμο για τη διασφάλιση του απορρήτου της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
 
5. Cookies
Η Εταιρεία χρησιμοποιεί «cookies», ήτοι λογισμικό η εγκατάσταση του οποίου της παρέχει τη δυνατότητα να συλλέξει πληροφορίες μεταξύ άλλων για τις προτιμήσεις του χρήστη. Τα ανωτέρω στοιχεία η Εταιρεία θα μπορεί στην συνέχεια να τα χρησιμοποιήσει για λόγους επικοινωνίας και προσφορών. Τα «cookies» είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που μια ιστοσελίδα (συγκεκριμένα ο εξυπηρετητής ιστού - webserver) αποθηκεύει στον υπολογιστή ενός χρήστη, ώστε κάθε φορά που ο χρήστης συνδέεται στην ιστοσελίδα, η τελευταία να ανακτά τις εν λόγω πληροφορίες και να προσφέρει στο χρήστη σχετικές με αυτές υπηρεσίες. Με την αποδοχή των παρόντων όρων, ο χρήστης δηλώνει ρητώς ότι έχει αναγνώσει και κατανοήσει πλήρως τις ειδικότερες προϋποθέσεις και όρους που αφορούν την εγκατάσταση, λειτουργία και σκοπό που εξυπηρετούν τα cookies και σε συνέχεια αυτών παρέχει την ειδική, ρητή, ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεσή του για την εγκατάσταση των cookies, την συλλογή των προσωπικών του δεδομένων, που ειδικότερα αναφέρθηκαν ανωτέρω και την χρησιμοποίησή τους από την εταιρεία προκειμένου να επικοινωνεί με τον χρήστη και να του στέλνει προσφορές. Ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε να ανακαλέσει την ανωτέρω συγκατάθεση ή/και να προβεί σε απενεργοποίηση των σχετικών ρυθμίσεων για την εγκατάσταση  των cookies. Τα cookies που αποθηκεύονται από την Εταιρεία είναι τα ακόλουθα:

Απολύτως απαραίτητα cookies
Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για την ορθή λειτουργία της Ιστοσελίδας μας. Σας επιτρέπουν να πλοηγείστε στην Ιστοσελίδα και να απολαμβάνετε τις λειτουργίες της.
 
Για πόσο διάστημα παραμένουν αυτά τα cookies στον υπολογιστή σας?
1 year
Επίμονα/μόνιμα (Persistent)        
 
Παραδείγματα χρησιμοποιούμενων cookies:
  • PHP language application cookie
    • Drupalvisitorcookie_consent
    • Drupaltabledrag.show.weight
  • SSL
 
Cookies απόδοσης
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την μέτρηση της απόδοσης και παρέχουν συγκεντρωτικά και συνεπώς ανώνυμα δεδομένα για τη χρήση της ιστοσελίδας και άλλων ιστοσελίδων.
 
Για πόσο διάστημα παραμένουν αυτά τα cookies στον υπολογιστή σας?
Κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης (session) και επίμονα/μόνιμα (Persistent)
 
Παραδείγματα χρησιμοποιούμενων cookies:
Google Analytics
 
Cookies κοινωνικών δικτύων (Social Media/Sharing cookies) – Τρίτου μέρους (Third party)
Αυτά τα cookies παρέχουν πρόσβαση στα κοινωνικά δίκτυα και δύναται να συγκεντρώσουν προσωπικές πληροφορίες/δεδομένα σε σχέση με την χρήση που κάνετε στα δίκτυα αυτά.
 
Για πόσο διάστημα παραμένουν αυτά τα cookies στον υπολογιστή σας?
 Κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης (session) και επίμονα/μόνιμα (Persistent)
 
Παραδείγματα χρησιμοποιούμενων cookies:
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Pinterest
 
 
6. Πώς να απενεργοποιήσετε τα Cookies
 
Οι περισσότεροι browsers εξηγούν πως μπορείτε να σταματήσετε να αποδέχεστε νέα cookies, πως θα ενημερωθείτε όταν λαμβάνετε ένα νέο cookie, και πως θα απενεργοποιήσετε τα υπάρχοντα cookies. Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς να διαχειριστείτε τα cookies στο browser, παρακαλώ ανατρέξτε στα ακόλουθα link (ως έχουν ως διευθύνσεις URL κατά την τρέχουσα ενημέρωση της παρούσας Πολιτικής, το περιεχόμενο των οποίων ενδέχεται να τροποποιείται):
 
Chrome
https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=el&co=GENIE.Platform=Desktop
 
Internet Explorer
https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
 
Firefox
https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences
 
Safari
https://support.apple.com/kb/ph19214?locale=en_US
 
Android
https://support.google.com/chrome/answer/2392709?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=el
 
Σε περίπτωση που τα Cookies απενεργοποιηθούν από το χρήστη, είναι πιθανό να μη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργικότητες της Ιστοσελίδας.
 
Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι η Εταιρεία με την επωνυμία Φαρμακείο Κωνσταντίνου Δεληγιώργη και ΣΙΑ Ο.Ε., η οποία εδρεύει Θεσσαλονίκη, οδός Αγίας Σοφίας αρ. 23, ΑΦΜ 998677540, ΔΟΥ Δ’ Θεσσαλονίκης , τηλ: 2310288495 φαξ: 2310260163 διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@deligiorgispharmacy.gr . Σας ενημερώνουμε ότι σε σχέση με τα δεδομένα σας που προέρχονται από τη χρήση cookies έχετε το δικαίωμα πρόσβασης του άρθρου 12 του Ν. 2472/1997. Για οποιαδήποτε απορία, ερώτημα ή αίτηση κατά τα ανωτέρω το υποκείμενο των δεδομένων μπορεί να επικοινωνήσει στα ανωτέρω στοιχεία επικοινωνίας.
 
7. Η παρούσα Ιστοσελίδα συνδέεται μέσω υπερσυνδέσμων με άλλες Ιστοσελίδες, οι οποίες δεν σχετίζονται με την Εταιρεία και το περιεχόμενο τους δεν ελέγχεται από την τελευταία (οι «Συνδεδεμένες Ιστοσελίδες»). Συνεπώς η Εταιρεία δεν εγγυάται την ορθότητα, τη νομιμότητα, την πληρότητα, την επικαιροποίηση, αλήθεια, ακρίβεια ή ποιότητα του περιεχομένου τους και δεν φέρει ευθύνη για αυτές ή για τυχόν απώλεια ή ζημιά που μπορεί να προκληθεί εξαιτίας ή με αφορμή τη χρήση τους. Ομοίως η Εταιρεία δεν δύναται να ελέγξει την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τις Συνδεδεμένες σελίδες και για τον λόγο αυτό ουδεμία ευθύνη φέρει σε σχέση με αυτή. Όταν χρησιμοποιείτε τις Συνδεδεμένες Ιστοσελίδες, ισχύουν αντίστοιχα οι Όροι και οι Προϋποθέσεις κάθε συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Για οποιοδήποτε θέμα δύναται να προκύψει ενδεικτικά σε σχέση με περιεχόμενο ή με τη χρήση Συνδεδεμένης ιστοσελίδας καλείστε να απευθύνεστε απευθείας στον ιδιοκτήτη ή διαχειριστή της εκάστοτε ιστοσελίδας. Η Εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν ενστερνίζεται ή αποδέχεται ή εγκρίνει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των Συνδεδεμένων Ιστοσελίδων, στις οποίες ο χρήστης παραπέμπεται μέσω υπερσυνδέσμων.
 
8. Η Ιστοσελίδα παρέχει στο χρήστη τη δυνατότητα σύνδεσης και αλληλεπίδρασης με κοινωνικά δίκτυα ή ιστοσελίδες κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας και αίτησης. Στην περίπτωση αυτή η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που πραγματοποιείται από τα δίκτυα αυτά. Για την άσκηση των προβλεπόμενων από το νόμο δικαιωμάτων θα πρέπει ο χρήστης να έρχεται σε επαφή με τα ίδια τα δίκτυα αυτά.

Δωρεάν μεταφορικά

Με αγορές άνω των 39 ευρώ για όλη την Ελλάδα

Το κατάστημά μας

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας στην οδό Αγίας Σοφίας 23 στη Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2311 181031 και στο info@deligiorgispharmacy.gr